Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

27 Πέρλες...οι αγαπημένες Vol.2

Επανέρχομαι με τις πέρλες,(αγαπημένες γαρ) αυτή τη φορά σε σκουλαρίκια.Οι καρδιές είναι από μαύρο δέρμα, ενώ ο κορμός από μοβ ατσαλόσυρμα. Πέρλα, ατσάλι, δέρμα, μμμμμ....τι λέτε;

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

2 Και το βραβείο πηγαίνει......


(καιρός ήταν και γω να δώσω το βραβειάκι που έλαβα)


Κορίτσια, το βραβείο σας
Από μένα για σας, με εκτίμηση στις προσπάθειές σας και θαυμασμό στις υπέροχες δημιουργίες σας!!!!

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

36 Amelie , αισιοδοξία και... δημιουργία!

Πώς συνδυάζονται  αυτά,  θα μου πείτε....;;; Πολύ απλά,άκουγα το soundrack της ταινίας  καθώς έφτιαχνα τα στολίδια που βλέπετε. Μου πέρασε κι από το νου η ταινία. Amelie και δημιουργία, Amelie και αισιοδοξία. Δεν είναι μια από τις πιο αισιόδοξες ταινίες; Και γιατί να μην είμαστε αισιόδοξοι;Δε στοιχίζει...Εξάλλου δεν μας έμεινε και τίποτα άλλο...(ουπς...αυτό μάλλον είναι απαισιόδοξο)

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

15 Άνοιξη (;) και ταξιδάκια

Η άνοιξη μπορεί να εμπνέει ,όπως έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτηση, αλλά μπορεί και να σε καθηλώνει στο κρεβάτι.Γρίπη, γρίπη για άλλη μια φορά γρίπη!Βέβαια, φταίω κι εγώ:δεν έριξα μια ζακετούλα πάνω μου (όπως έλεγε κι ο Κωνσταντάρας στην ταινία)!Το ταξίδι στις Πρέσπες-Νυμφαίο-Καστοριά,παρόλ'αυτά, ήταν εκπληκτικό!

9 Πέρλες ...οι αγαπημένες

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

15 Η άνοιξη εμπνέει!

 
Το δαχτυλιδάκι αυτό θα ολοκληρωνόταν στο 10λεπτο, αν σκεφτόμουν εξαρχής να κολλήσω τις πεταλουδίτσες με κόλλα σιλικόνης (παρά να παιδεύομαι να τις τυλίξω γύρω από τη βάση με λεπτό συρματάκι...).Καμιά φορά το μυαλό κολλάει και τα πιο απλά πράγματα τα κάνει δύσκολα.Η βάση (ιδέα από τη drosostalitsa) είναι συρμάτινη  γαλβανιζέ 1 mm και οι πολύχρωμες πεταλούδες αγορασμένες από το Μοναστηράκι την τελευταία φορά που επισκέφτηκα τα χαντράδικα.

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

8 Κι άλλα σκουλαρικάκια

Άλλο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.Το δάκρυ στο τελείωμα έχει ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα, το πράσινο.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

11 Ένα δωράκι για μια φίλη

Η ιδέα γεννήθηκε αμέσως: Κάτι λαμπερό, εντυπωσιακό και συγχρόνως γλυκό, όπως εκείνη.Και βέβαια, κάτι σε κρίκο!Νάτο, λοιπόν!Ένα ζευγάρι κρικάκια στις αποχρώσεις του ροζ, όπως της αρέσει.